Skip to main content

DMT kort fortalt

Dental miljø teknikk AS ble etablert i 1993. DMT begynte med salg av sugesystemer og godkjente amalgamutskillere til tannklinikker i Norge.

Det ble i 1994 innført lov om rensing av avløpsvann fra tannklinikker i Norge. Vi har i dag over 20 års erfaring med veiledning og bygging av tekniske rom i dental bransje.

Vi selger i dag våre systemer i hovedsak gjennom dental depoter i Norge. Alle dental depoter har muligheter til salg av våre produkter. Vi hjelper også depotene med veiledning og prosjektering av klinikker. Vi startet opp i 1993 med salg av produkter fra Sweden recycling AB. I 2003 designet og patenterte vi vårt eget sugeanlegg, dette produseres i Tyskland og selges i dag rundt om i hele verden.

Vi har motor teknisk rom som hovedfokus, vi leverer også løsninger for trykkluft med medisinsk kvalitet og vannrensing som håndterer virus og bakterier. Gjennom årene har vi bygget en rekke tannklinikker med normal størrelse, men har også levert anlegg i innland og utland opp mot 240 uniter på ulike universiteter.